Nieuws

Planet Earth II in Concert bij Holland America Line

Holland America Line presenteert “Planet Earth II in Concert” op bijna alle schepen in de vloot. Door de combinatie van live muziek met op de achtergrond prachtige beelden van de nieuwe prijswinnende BBC Earth televisieserie “Planet Earth II” worden gasten ondergedompeld in de meest spectaculaire landschappen en leefgebieden op aarde en komen ze oog in oog met de dieren op het scherm.

Gisteravond werd het startsein gegeven van deze vernieuwde samenwerking tijdens het Planet Earth II concert in Ahoy Rotterdam. “We willen met deze avond de genodigden laten proeven wat ze aan boord van onze schepen kunnen verwachten, uiteraard is het orkest kleiner dan het 80-koppige orkest in Ahoy, maar het principe blijft hetzelfde”, aldus Nico Bleichrodt, Senior Director of Sales bij Holland America Line, tegenover TravelPro.

Planet Earth II in Concert” wordt gepresenteerd via Holland America Line’s samenwerking met BBC Earth waarmee educatie van wereldklasse en entertainment aan boord wordt gebracht.“Onze samenwerking met BBC Earth is een buitengewone reis naar alle hoeken van de aardbol geweest en we kunnen niet wachten onze gasten mee te nemen in de wereld van ‘Planet Earth II’ met dit geweldige nieuwe live concert,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Frozen Planet in Concert’ was één van onze meest populaire shows en ‘Planet Earth II’ is de perfecte toegift. Niemand anders toont het schouwspel van de natuur zoals BBC Earth dat doet. Dit allemaal wordt begeleid door een live orkest dat de themamuziek van Oscar-winnaar Hans Zimmer en de originele muziek van Jacob Shea en Jasha Klebe van Bleeding Fingers Music speelt.”

Planet Earth II wordt uitgerold op de Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam, Rotterdam, Veendam, Westerdam en Zuiderdam. Eind april is het op al deze schepen te bewonderen. Schepen die in Alaska varen, tonen voor de rest van het seizoen “Alaska in Concert”. Deze show met exclusieve beelden van dieren in het wild in Alaska is vorig seizoen ontwikkeld. In navolging op “Planet Earth II in Concert” en “Alaska in Concert” worden BBC Earth programma’s op iedere cruise in het theater vertoond. De 45 tot 60 minuten durende “Inside Earth” film gaat achter de schermen bij het maken van het BBC Earth beeldmateriaal. “Frozen Planet in Concert” zal als een tweede voorstelling te zien blijven zijn op langere cruises.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Aviareps Around the World Workshop

Volgende bericht

KLM lanceert eigen podcast over reiservaringen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.