Nieuws

Primeur Jamaica met 3D promotie film op Vakantiebeurs

Als eerste bestemming heeft Jamaica een 3D promotie film. Deze primeur wordt in Nederland voor het eerst op de Vakantiebeurs te Utrecht getoond. De bezoeker kan met behulp van een speciale “Jamaica-branded” 3D bril de bestemming in een heel andere dimensie bekijken. De kijker maakt tezamen met de Doctors Bird, de nationale vogel van Jamaica, als het ware een vlucht van zonsopgang tot zonsondergang langs de hoogtepunten van Jamaica. Daarbij worden de tropisch natuur, watervallen en de rijke cultuur van Jamaica belicht.
 
Medio januari 2011 kan de 3D promotiefilm ook bekeken worden via internet op de computer, laptop, televisie en zelfs mobiele telefoons. Via www.visitjamaica.com en de geheel vernieuwde website www.ontdekjamaica.nl kan een 3D bril worden besteld, die gratis thuis wordt bezorgd. Jamaica is dit jaar voor de tiende keer op rij aanwezig op de Vakantiebeurs en is te vinden in het sfeervolle Caribische dorp in Hal 1 (stand F016).

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

MSC Cruises lanceert aanbieding

Volgende bericht

Zuid-Afrika lanceert ludieke lunchbreak actie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.