TravelPro

Princess Juliana Airport St. Maarten weer in gebruik genomen

Passagiers aan boord van de WINAIR vlucht vanaf Saba die op dinsdag 11 december 2018 om 7.56 uur aankwam, maakten als eerste gebruik van de nieuwe aankomsthal in het Terminalgebouw van Prinses Juliana International Airport. Het gebouw raakte op 6 september 2017 zwaar beschadigd door orkaan Irma.

De Raad van Bestuur heeft bevestigd dat de vertrekhandelingen op donderdag 13 december 2018 weer naar het Terminalgebouw worden overgebracht. Zodra dit is gebeurd, zullen de tijdelijke aankomst- en vertrekpaviljoens op 15 december 2018 worden ontmanteld.

“Ik heb niets dan bewondering en respect voor het onvermoeibare werk van al onze medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt om deze enorme stap voorwaarts te zetten”, aldus Acting CEO en CFO Ravi Daryanan. Chief Operations Officer Michel Hyman voegde eraan toe: “Dit is een zeer belangrijke stap in ons herstel- en reconstructieproces. Bovendien zijn de medewerkers de ware helden van deze prestatie”. De officiële ceremonie die de terugkeer naar het Terminalgebouw markeert, vindt plaats op dinsdag 18 december 2018, de aftrap van de 75e verjaardag van de luchthaven.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Exit mobile version