Nieuws

Promocampagne Zuid-Franse departement Le Var in Nederland

Het Zuid-Franse departement Le Var start vanaf 1 september een communicatiecampagne in Nederland onder leiding van Het Frans Bureau voor Toerisme, Atout France Amsterdam.

De campagne wordt georganiseerd rond de uitbreiding van de Nederlandstalige website van de Var. De webpagina’s op Franceguide.com/nl bevatten praktische informatie en tips, en er wordt aandacht besteed aan een aantal specifieke thema’s van de Zuid-Franse bestemming.

Win een heerlijke vakantie in de Provence-Côte d’Azur
Tegelijkertijd start in hetzelfde kader een radiocampagne met prijsvraag. Om mee te doen moet er op de website van Skyradio de temperatuur ingevuld worden die in een bepaald stadje of dorp in de Var op die dag gemeten is. Dit kan op www.visitvar.fr gecheckt worden. Op het spel staat een gratis verblijf voor twee personen inclusief vliegtickets. Deze prijsvraag wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met transavia.com en de Frankrijk specialist “Het Frankrijk Huis”.

De Var op de Nederlandse TV
Over tien dagen reist de Nederlandse Chefkok René Pluijm af naar de Var met zijn opnameploeg om daar een aflevering van “Pluijm Op Pad” op te nemen. Dit culinaire programma gaat vanaf half september weer van start op RTL4; de aflevering over de Var wordt op 1 oktober uitgezonden. Waar het over zal gaan weet niemand. Dat zal afhangen van de plekken, mensen en inspiratie die René tegenkomt. Hij zal ogen en oren te kort komen en de kijker zeker laten watertanden bij het ontdekken van de traditionele ingrediënten en gerechten van de Var. De Var ligt op minder dan twee uur vliegen van Schiphol.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Solution Trainingen organiseert open trainingen

Volgende bericht

Nederlandse airports ruiken bloed na definitieve invoering Duitse vliegtax

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.