Nieuws

Razende Reporter volgende week in TravelPro

Deel dit artikel

Van 13 tot en met 15 november jl. lieten Vrij Uit en NS Hispeed negen reisagenten kennis maken met het fascinerende Parijs. Gedurende deze dagen waarbij de Razende Reporters verbleven in Holiday Inn Montmartre beleefden de agenten het gemak van reizen met de trein, zagen ze de hoogtepunten van de stad en deden inspiratie op voor het artikel. Het winnende artikel vind je volgende week terug in TravelPro 25.

Van links naar rechts op de foto: Maria Vermaning (Toerkoop Reisburo Poutsma), Ineke Arts (VX Munckhof Horst), Sylvia van de Plassche (Thomas Cook Sales), Lucienne Weijs (VakantieXperts Munckhof/ZRA Horst), Karin Hundt (Thomas Cook Heerenveen), Eveline Wartenberg (Stagiair NSHispeed), Janneke Krist (Thomas Cook Heerenveen), Brigit Steer (NSHispeed), Karin Schuldink (VakantieXperts Busscher), Sandra Vestjens (Globe Horst), Denise de Jonge (D-reizen Terneuzen) en Froukje Jansen (Globe Doetinchem).


Deel dit artikel
Vorige bericht

HAL start verhalen wedstrijd rond ‘gedenkwaardige trans-Atlantische overtochten’

Volgende bericht

Nederlander scoort krappe 6 op piste

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.