NieuwsThomas Cook

Reactie Transavia op financieel onvermogen Thomas Cook

Deel dit artikel

Transavia laat weten geen passagiers meer voor Thomas Cook te vervoeren op dinsdag 24 september.

“Zojuist hebben wij het bericht gekregen dat ondanks alle inspanningen Thomas Cook Nederland bij de SGR een melding van financieel onvermogen heeft gedaan. Dat betekent dat alle vertrekken op dinsdag 24 september voor pakketreizen geboekt via Thomas Cook of Neckermann Reizen komen te vervallen en wij ook geen passagiers voor Thomas Cook meer vervoeren.” Dat laat Transavia vanavond weten.

“Thomas Cook en Neckermann Reizen verwijzen al hun passagiers voor verdere instructies naar www.neckermann.nl of www.sgr.nl. Daar krijgen zij de keuze om hun vakantie om te zetten of om hun geld terug te krijgen. Passagiers die vanaf 25 september en later vertrekken worden geadviseerd om de website van Thomas Cook, Neckermann en die van de SGR in de gaten te houden.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kaspers (D-rt Groep): “Alles staat onder druk”

Volgende bericht

“Ik neem het mijzelf niet kwalijk dat ik Thomas Cook heb geboekt”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."