Nieuws

Record voor RSSC: wereldcruise uitverkocht in minder dan drie uur

Regent Seven Seas Cruises heeft voor het derde jaar op rij het boekingsrecord voor de openingsdag van de wereldcruise gebroken. De wereldcruise van 2024 was officieel uitverkocht om ongeveer 17.00 uur CET op 14 juli 2021, nadat de verkoop die dag om 14.30 uur was gestart.

“Met een wachtlijst langer dan we ooit hebben meegemaakt, wisten we dat de wereldcruise van 2024 populair zou worden, maar deze uitmuntende reactie heeft alle verwachtingen overtroffen en is zonder twijfel onze sterkste lanceringsdag ooit,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. “Opmerkelijk is dat de belangstelling niet alleen van onze ervaren Regent gasten komt, maar dat we ook een sterke toename zien van reizigers die voor het eerst met Regent reizen, van wie velen graag het hogere segment van onze suites wilden boeken.”

De ongelooflijke wereldcruisereis van 2024 zal Midden-Amerika, de westkust van de VS, Hawaï, de Zuid-Pacifische eilanden, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda bezoeken.

Montague breidt uit: “Voor onze gasten is de wereldcruise van 2024 zo veel meer dan een cruisevakantie, het is een terugkeer naar de normaliteit. Die reis terug naar de normaliteit begint aanstaande september wanneer Seven Seas Splendor® weer vaart, voordat de rest van de vloot zich in de komende maanden bij haar aansluit op de oceanen. We kunnen niet wachten om luxe reizigers weer te ontvangen die staan te popelen om de wereld te verkennen, terwijl ze genieten van de ongeëvenaarde Regent-ervaring, en de geruststelling van ons uitgebreide SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma dat altijd de veiligheid van onze gasten, bemanning en de gemeenschappen die we bezoeken vooropstelt.”

Het vorige wereldrecord van de cruisemaatschappij op de openingsdag van cruises werd gezet toen Regent’s wereldcruise van 2023 in september 2020 in de verkoop ging.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ECDC-kaart: Nederland weer rood, ook Kreta rood

Volgende bericht

Gratis zelftests voor terugkerende reizigers op luchthavens

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."