Nieuws

Recordaantal bezoekers Europa-Park in 2013

Duitslands grootste attractiepark, Europa-Park vestigt opnieuw een record: men mocht afgelopen jaar bijna 5 miljoen mensen verwelkomen. Op de succesvolle winteropenstelling kwamen zo’n half miljoen mensen af. Ook steeds meer bezoekers uit de Benelux weten de weg naar het park te vinden. Dat aantal stijgt al enkele jaren op rij met gemiddeld 20% per jaar.

2013 is  het succesvolste jaar in de geschiedenis van het park. Ondanks de vele regendagen in het voorjaar, registreerden de tellers bij de ingang van het park uiteindelijk een recordaantal bezoekers. Opnieuw behoort Europa-Park tot een van de best bezochte parken van Europa. Opvallend was de stijging voor de winteropenstelling, maar ook de groei  uit Zwitserland, Frankrijk  en de Benelux. Aan de hotelbalie mocht men meer Fransen en Belgen begroeten.

De mijlpaal van 5 miljoen bezoekers is binnen handbereik en zal zeker in 2014 gehaald worden als de nieuwe attractie “Arthur in het Koninkrijk van de Minimoys” in gebruik wordt genomen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Recordjaar Eindhoven Airport

Volgende bericht

Face2Face Travel introduceert ‘Stichting Garantie Derden’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."