Nieuws

Recordomzet voor The Travel Club

The Travel Club heeft gezamenlijk met alle labels in januari 2019 een recordomzet geboekt van ruim € 22,2 miljoen euro. Dat is een plus van 15,44% ten opzichte van januari 2018. Er is tevens een record van 1.000 autohuurboekingen bij Sunny Cars in één maand behaald.

Jeannie Vincent (Directeur/eigenaar): “Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze reisadviseurs zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen werken en via allerlei kanalen omzet kunnen genereren: hetzij offline of online via de vernieuwde boekingsengine op de sites. We zien het aantal online boekingen steeds verder stijgen.”

The Travel Club biedt de volgende labels:  The Travel Club, The Travel Club Business, YourTravel, YourTravel Business, United Travel en HolidayPlanners.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

easyJet: 3D check voor handbagage

Volgende bericht

Pacific Island Travel zoekt Verkoopmedewerker - Gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."