CoronavirusNieuws

Reisadvies Balearen iets versoepeld, maar blijft negatief

Het Nederlandse reisadvies voor de Balearen is iets versoepeld, maar blijft oranje. Dat maakte het Ministerie van Buitenlandse Zaken zojuist bekend.

Na een verblijf op de Balearen (onder meer Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrera) hoeven reizigers vanaf 8 mei 2021 niet meer in quarantaine in Nederland. Er is vanaf 8 mei 2021 voor terugkeer vanaf de Balearen ook geen testverplichting meer. Deze maatregelen gelden nog wel voor de rest van Spanje.

Er gelden ook nog steeds inreisbeperkingen voor reizen van Nederland naar Spanje. “Heel Spanje blijft oranje. Het dragen van mondkapjes is overal verplicht in Spanje, dus ook in de openlucht”, aldus BuZa.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

'Versoepeling' reisadvies, maar Griekenland blijft 'oranje'

Volgende bericht

Lees TravelPro 18 van 7 mei 2021 online

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."