CoronavirusNieuws

Reisadvies heel Spanje en delen Frankrijk op oranje

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de ANVR vandaag (maandag 24 augustus) in een vooraankondiging laten weten dat, op basis van adviezen van RIVM, komende nacht 00.00 uur een aantal reisadviezen wijzigen van geel naar oranje in verband met geconstateerde, verslechterde coronasituaties ter plekke. Het betreft heel Spanje en regio’s in Frankrijk.

  • Spanje: Het reisadvies voor het hele land, inclusief de Canarische eilanden, wordt aangepast naar oranje;
  • Frankrijk: De regio’s Sarthe, Hérault en Alpes Maritimes worden aangepast naar oranje;
  • Monaco: Het reisadvies voor het hele land wordt aangepast naar oranje;
  • Verenigd Koninkrijk: na verblijf in de stad Aberdeen worden reizigers bij terugkeer in Nederland geacht tien dagen in quarantaine te gaan.

Men laat weten tot dit besluit te zijn gekomen, omdat het aantal besmettingen in heel Spanje hoog is en in alle regio’s blijft stijgen. Ook zijn er steeds meer aanwijzingen (testen) dat meer reizigers uit Spanje terugkeren met besmettingen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

2 Reacties

  1. A.Weller
    24 augustus 2020 at 17:37
Vorige bericht

Interhome breidt aanwezigheid in Benelux verder uit

Volgende bericht

Fez nieuwe zomerbestemming voor Transavia in 2021

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.