Het onlangs gerenoveerde Riu Montego Bay heeft nu Riu Party-evenementen toegevoegd aan het All-Inclusive 24h by RIU-entertainmentprogramma. Elke vrijdag kunnen hotelgasten van het Riu Montego Bay, evenals klanten die verblijven in Riu Reggae en Riu Palace Jamaica, om de week genieten van de Riu Get Together Party met een wit of neon-thema.

Het eerste feest vond plaats op 15 juli jl. op het theaterplein en bracht bijna 2.500 mensen samen, die genoten van een avond vol kleur. Het spectaculaire decor bracht de gasten in vervoering, met de beste muziek, dansers, optredens en momenten met special effects.

Het Riu Montego Bay, dat meer dan 800 kamers telt, is in december 2020 gerenoveerd. Het resultaat was een moderner hotel met extra services waar de gasten van de drie hotels op deze bestemming van kunnen genieten, zoals de Riu Get Together Party of Splash Water World.

Riu Party’s worden ook op andere bestemmingen dan Jamaica gehouden. De eerste Riu Pool Party vond plaats in 2018 in Los Cabos, Mexico, en deze evenementen worden ook gehouden in Punta Cana (Dominicaanse Republiek). Bovendien worden Riu Get Together Party-evenementen gehouden in Riu Guanacaste (Costa Rica), Riu Tequila en Riu Jalisco (beiden Mexico) en Riu Republica (Dominicaanse Republiek). Over een paar maanden worden er ook RIU Party’s worden georganiseerd in Kaapverdië in Riu Funana op het eiland Sal en bij Riu Karamboa op het eiland Boa Vista, evenals in Riu Dunamar aan de Costa Mujeres in Mexico.

Riu Party maakte in mei van dit jaar haar comeback na een verplichte pauze vanwege COVID-19. De evenementen hebben nu een nieuw decor en er zijn diverse maatregelen genomen om te verduurzamen.

Jamaica is een karakteristieke en zeer belangrijke bestemming voor RIU. In 2021 vierde RIU haar 20-jarig jubileum in dit Caribische land. RIU was de eerste Spaanse keten die in Jamaica begon. De inzet van de keten is sindsdien niet meer gestopt en RIU heeft momenteel zes hotels op het eiland: drie in Montego Bay, één in Ocho Rios en twee in Negril, met in totaal 3.341 kamers. Het nieuwe Riu Palace Aquarelle zal in 2023 aan deze lijst worden toegevoegd in de nieuwe bestemming Falmouth.