Nieuws

RIU presenteert nieuw hotelconcept

RIU Hotels & Resorts geeft een nieuwe impuls aan het architectonisch ontwerp van haar hotels en laat dat zien in het onlangs geopende hotel in Costa Mujeres en ook in het in december te openen Riu Palace Baja Califonia.

RIU heeft zojuist het nieuwe Riu Palace Costa Mujeres ingewijd, waarmee ook het nieuwe architectonisch concept wordt gepresenteerd. Dankzij de innovatieve situering van de bars en restaurants kan genoten worden van een prachtig uitzicht op zee. Dit is het tweede hotel van de keten in Costa Mujeres na de opening in december 2017 van Riu Dunamar op deze paradijselijke bestemming in de Mexicaanse Caraïben en het negentiende van de internationale hotelketen in Mexico.

Ervaring
Luis Riu (CEO van RIU Hotels & Resorts) legt uit dat het meest in het oog springende kenmerk van het nieuwe hotel de vernieuwende ligging van de restaurants, bars en pleinen in de hogere gedeeltes van het complex is. Hierdoor wordt direct zicht geboden op de zee, de zwembaden en de tuinen van het hotel en het uitgestrekte strand. Dit breekt met de meer traditionele indeling met alle diensten en gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond. “In dit nieuwe hotel wilden we tegemoetkomen aan de wens van onze meest trouwe klanten om met ruim uitzicht op de Caribische Zee te kunnen genieten van hun maaltijden en cocktails. Om dit te kunnen bieden is de opzet van het gebouw vernieuwd en zijn op de eerste verdieping terrassen, eetzalen en gezellige hoekjes gecreëerd. De ervaring van onze gasten zal hierdoor verbeterd worden.”

Lokale gemeenschap
De RIU Group hanteert de komende vijf jaar een ambitieuze expansiestrategie met de focus op nieuwe bestemmingen, met name Azië en grote wereldsteden waar zij Riu Plaza stadshotels wil vestigen. De hotelketen, met meer dan 65 jaar geschiedenis, kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid bij hun bestemmingen middels investeringen in langlopende projecten waar de lokale gemeenschap bij wordt betrokken door het inkoop-, werkgelegenheids- en duurzaamheidsbeleid. RIU investeert ook in de ontwikkeling en verbetering van een duurzame bedrijfsvoering. Bij alle projecten is respect voor het milieu en de lokale omgeving en cultuur leidend.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

FlixBus USA breidt uit naar Texas en New York

Volgende bericht

Transavia start met opleiding tot vlieger

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.