Nieuws

Rogier de Jager vertrekt als Regional Vice President Europe bij Oman Air

Deel dit artikel

Met ingang van vandaag start Rogier de Jager bij Rotterdam Ahoy als Chief Commercial Officer. Hij vertrekt na 4,5 jaar als Regional Vice President Europe bij Oman Air en verruilt de luchtvaartsector voor de eventbranche. In zijn nieuwe rol zal De Jager verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie.

De Jager werkte sinds februari 2015 voor Oman Air en gaat nu een nieuwe uitdaging aan. “Ahoy maakt momenteel een forse uitbreiding door. Naast de Ahoy Arena en de zes Beurs- & Evenementenhallen zal eind 2020 het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) worden geopend. Dit state-of-the-art congrescentrum biedt de (zakelijke) markt in binnen- en buitenland niet alleen het grootste auditorium van Nederland, maar eveneens 35 break-out rooms die ook afzonderlijk geboekt kunnen worden, of als onderdeel van congressen. Het auditorium, RTM Stage genaamd, is tevens in gebruik als muziekzaal voor 7.000 personen.”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Curaçao Marriott Beach Resort opent begin november

Volgende bericht

Ajax met trein naar Champions League wedstrijd in Lille

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.