Nieuws

Rose-Marie van Tuyn (Incompany) overleden

Rose-Marie van Tuyn, oprichter en directeur van InCompany, is zaterdag 20 november na een lang ziekbed overleden. Ondanks haar enorme levenslust, heeft ze de strijd verloren. En gestreden heeft ze! Zoals iedereen haar kende, met de volle 100% en alle energie die ze in zich had. Menigeen die in de afgelopen jaren training van haar heeft gehad, roemde haar passie. Altijd goedlachs. Inspirerend en bovenal oprecht geïnteresseerd in de ander. In 1995 startte ze met haar eigen bedrijf InCompany, wat inmiddels is uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde trainingsbedrijven in de reisbranche. Samen met haar partner Paul van Zuijdgeest en hun trainers heeft Rose-Marie met plezier vele collega’s in de branche ‘de kracht van peper’ meegegeven. Volledig haar motto. Ze beschikte over een natuurlijke betrokkenheid om de branche, waar ze haar hart aan had verpand, op een hoger plan te krijgen. Dat was waar Rose-Marie voor stond. Haar kennis, opgedaan als reisadviseur, docent aan de NHTV, opleider, trainer, coach en adviseur wilde ze altijd delen. Telkens weer nieuwsgierig in gesprek om samen in beweging te komen.

Correspondentie-adres: Incompany, Vaartweg 58, 5109 RD ’s Gravenmoer.
info@incompany.nl

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

14 Reacties

 1. Tertia van der Voort
  24 november 2010 at 14:09

  Lees net het verschrikkelijke bericht. Voor het eerst leerde ik Rose-Marie kennen op de ASR in Amsterdam. Later de trainingen bij Globe.
  De trainingen waren super. Dankbaar ben ik dat ik zo’n warm persoon hebben mogen leren kennen. Wij wensen namens het gehele kantoor Badhoevedorp Paul, collega’s en familie veel sterkte voor de komende tijd.

 2. 24 november 2010 at 13:55

  Wat een droevig bericht, mijn herinneringen gaan wat jaartjes terug, Rose-Marie heeft ons toenmalige ‘clubje’ mobiele reisadviseurs van Star Travel getraind in Eindhoven. Ik heb bij deze voorbereidingen veel contact met haar gehad. Wat een vrouw en wat een verlies..! Paul en familie veel sterkte gewenst.
  Arianne Tasevski
  ATP Select Travel

 3. Marja Davids
  24 november 2010 at 12:39

  Wij zijn elkaar de laatste jaren uit het oog verloren. Dit bericht komt onverwacht en daalt als donker onweer op me neer. Onbegrip, vertwijfeling en meedeleven naar Paul, die weer een dierbare verliest. Daar ken ik geen woorden voor.

 4. 23 november 2010 at 20:15

  Jeetje, daar schrik ik van. Ik had geen idee dat ze ziek was. Ik heb jaren geleden bij Rose-Marie in de klas gegeten op het NHTV. Een erg leuke en stimulerende docente.

  Ik wens haar familie en vrienden heel veel sterkte.

  José van den Elshout
  The Travel Club Eindhoven

 5. 23 november 2010 at 19:02

  Vele trainingen heb ik bij haar gevolgd: duidelijk,helder en altijd “geen gemaar……”. Wat hebben we allemaal veel van haar geleerd. De reiswereld is een geweldig persoon armer.
  Ik wens Paul en alle nabestaanden heel veel sterkte,

  Pascale van Dijk
  Personal Touch Travel

 6. Renske van den Dungen Gronovius
  23 november 2010 at 17:38

  Wat een vreselijk nieuws…ik ben er stil van. Dat deze krachtige, sterke maar vooral ook lieve vrouw de strijd heeft verloren is een heel groot gemis. In de eerste plaats voor Paul en hun collega’s bij Incompany…ik wens hen dan ook heel veel sterkte toe!
  Wij zullen Rose-marie niet vergeten: haar trainingen hebben nog steeds effect en we hebben allemaal goede herinneringen aan de “on the job” avonden hier in de winkel!
  Nogmaals veel sterkte,
  Renske en collega’s Globe Reisburo Van der Woerd Barneveld

 7. Rene Jansen
  23 november 2010 at 17:21

  Ik zie ons nog rijden op de scooter door Rome, aan de prosecco op het terras, en altijd betrokken, enthousiast en oprechte interesse. Nu je er niet meer bent is dat een gemis voor de reisbranche.
  Paul en medewerkers van Incompany: veel sterkte met dit verlies !
  René Jansen & medewerkers Holland International Reisbureau René

 8. Yvonne Bloemers
  23 november 2010 at 17:13

  Het leven is inderdaad oneerlijk. Vlgs. mij ben ik ̩̩n van de laatste geweest die een training bij haar heeft gevolgd. Inderdaad aan de keukentafel met een pot thee en na afloop een lekker glas wijn. Wij wensen Paul en dierbaren heel veel sterkte. Yvonne Bloemers en Peter Swinkels Рteam Star Travel Reisburo te Schaijk.

 9. 23 november 2010 at 16:59

  Enorm geschrokken en verdrietig door dit bericht. Veel heeft ze voor ons gedaan en betekend. Het enorme enthousiasme waarmee zij in het leven stond en een vriendelijkheid die niet te beschrijven is. Paul, familie, vrienden en medewerkers: Heel veel sterkte met dit verlies. Directie & Medewerkers: Reisburo Relik & van Hooft, Breda

 10. 23 november 2010 at 16:53

  wat oneerlijk kan het leven zijn! De laatste x dat ik intensief contact met paul en rosemarie heb gehad, was letterlijk bij hun aan de keukentafel onder het genot van een goede kop koffie en een mooi uitzicht over de tuin! Kan nu alleen maar mijn medeleven richting paul en dierbaren tonen, maar wat een enthousiaste vakvrouw zijn we armer!

 11. Sandra Karsies
  23 november 2010 at 16:30

  Geschrokken en verdrietig lezen wij bovenstaand bericht. Wij zullen haar enthousiasme en gedrevenheid nooit vergeten. Namens alle medewerkers van Globe Almere Stad wensen wij Paul, de familie en alle medewerkers heel veel sterkte en kracht toe.

 12. 23 november 2010 at 16:22

  Ik ken Incompany van 20 jaar geleden en zij heeft het bedrijf samen met haar partner tot zo’n mooi bedrijf gemaakt met haar enorme passie en gedrevenheid. heel erg dat we haar in eerste instantie als warm, mooi persoon en bovendien als iemand die heel veel voor de reisbranche betekent heeft, moeten missen. Namens Vakantiecafe wens ik Paul, familie en nabestaanden heel erg veel sterkte toe.

 13. 23 november 2010 at 13:53

  Rose-Marie heb ik bijna 20 jaar gekend en vorige maand heb ik haar nog ontmoet. Tot het eind toe is zij betrokken geweest bij de ander.
  De reisbranche verliest in Rose-Marie een geweldige trainster die de gave had zich in de ander in te leven en mee te voelen.

  Namens alle medewerkers van Holland International Reisbureau Hovestad wens ik Paul Zuijdgeest, familie en de medewerkers heel veel sterkte met dit verlies.

 14. 23 november 2010 at 13:03

  Wat een verschrikkelijk bericht…
  Rose-Marie maakte al twee jaar lang deel uit van de club ‘Vrouwen met een wereldbaan’, opgericht door TravelPro. Bij alle bijeenkomsten gaf zij op een heldere en duidelijke wijze haar visie weer en konden wij allen genieten van haar professionele kijk op ontwikkelingen in de reisbranche. Als branche verliezen we hier absoluut een wereldvrouw!

  Namens het hele team van TravelPro wens ik alle nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Vorige bericht

Prijsindicatie eerder zichtbaar in BOB

Volgende bericht

Sundio stopt met jongerenmerk TraXs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.