CoronavirusNieuws

Sambasso: webinars ‘Weg van de Massa’, ‘Het beste van…’ en ‘Wandelvakanties Europa’

Sambasso organiseert de komende periode (9, 16 en 18 juni) drie webinars in samenwerking met hun partners. Geïnteresseerden doen er goed aan om zich tijdig in te schrijven, want de webinars worden goed bezocht, zo heeft Bert Wildeman (Algemeen Directeur Sambasso Alliantie B.V.) laten weten aan TravelPro. De webinars gaan over wandelen in Europa, Oost-Australië (met Het beste van…) en de Canarische Eilanden (met Weg van de Massa…).

Wandelvakanties Europa
Wandelen tijdens je vakantie wordt steeds populairder, maar misschien ben je nog onbekend met wandelvakanties. Esther Baarends neemt je virtueel mee met dit webinar om individueel te wandelen door de mooiste plekken van Zuid-Europa. Natuurlijk krijg je ook alle uitleg over de verschillende type wandelvakanties welke ze aanbieden. Dit webinar is live te volgen op dinsdag 16 juni en start om 10.00 uur. Schrijf je in via deze website.

Het beste van… Australië
Tijdens deze webinar neemt Yara jou mee naar de prachtige oostkust van Australië. Belangrijke vraagstukken komen aan bod.
Hoe is Australië te bereizen? Wat is de beste reistijd? Wat te doen tussen Cairns en Sydney? Allemaal vragen die beantwoord zullen worden tijdens deze leuke en inspirerende webinar die plaatsvindt op donderdag 18 juni om 10.00 uur. Schrijf je hier in!

De Canarische Eilanden met Weg van de Massa…
Graag legt Nancy je uit waarom Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Gomera en El Hierro zo mooi en ideaal zijn als je geen behoefte hebt aan massatoerisme! Vooral straks als er weer gevlogen kan worden en we hopelijk de Corona-ellende achter ons kunnen laten denken wij dat veel meer mensen ons begrijpen waarom wij al jaren mooie plekjes zoeken weg van de massa. Deze webinar vindt volgende week dinsdag (9 juni) plaats om 10.00 uur. Inschrijven kan hier.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

MoneyView: annuleringsdekking van reisverzekeringen aangepast naar aanleiding coronavirus

Volgende bericht

KLM breidt in juli het routenetwerk verder uit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.