Nieuws

Schiphol: nieuw comfortabel wachtgebied bij Lounge 4

De corridor die Lounge 4 met de M-Pier verbindt is van doorgangspassage veranderd in een aangename wacht- en verblijfsruimte. Met het inrichten van de doorgangspassage is het wachtgebied voor reizigers vergroot. Duurzaamheid stond centraal bij het herinrichten van de M-corridor.

Alle stoelen in de corridor zijn eerder op Schiphol gebruikt. Ze zijn opnieuw bekleed met e-leather. Dat is een duurzame soort leer die gemaakt is van restjes uit de leerindustrie.

Oude Boeing 747 in het interieur
Ook het andere meubilair is op basis van hergebruik gemaakt. Het materiaal voor de plantenbakken komt van oude informatiebalies van Schiphol en een oude Boeing 747 van KLM. Ook de 2 windmolens, waar reizigers hun mobiel of laptop opladen tijdens hun verblijf, zijn gemaakt van oude informatiebalies en de oude KLM-Boeing 747.

Ambitie
“De M-corridor is een mooie combinatie van service en comfort verbeteren en onze duurzame ambitie zichtbaar maken: in 2030 afvalvrij en in 2050 volledig circulair. Door de plantenbakken, kunst en grote luchtfoto’s van Hollandse landschappen heerst er een relaxte sfeer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het wachten bij de gate zo aangenaam mogelijk te maken”, aldus Liesbeth van Oort (projectmanager bij Royal Schiphol Group).

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Oproep De Jonge: "Doe een zelftest na je vakantie"

Volgende bericht

Corendon gaat weer vakanties aanbieden naar Turkije

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.