Nieuws

Schiphol terminal wordt per april geheel rookvrij

Schiphol heeft per april een rookvrije terminal. Dat wil zeggen dat alle rookruimtes achter de securitycontrole worden gesloten. Voor de securitycontrole in de terminal waren al geen rookruimtes meer.

Met het verwijderen van de rookruimtes in horecagelegenheden geeft Schiphol invulling aan de uitspraak van de Hoge Raad dat alle rookruimtes in Nederlandse horeca gesloten moeten worden. In september vorig jaar besloot de Hoge Raad dat rookruimtes in horecagelegenheden per direct dicht moeten. Schiphol had er voor kunnen kiezen om een aantal rookruimtes ‘openbaar’ te maken, lees: geen onderdeel meer te laten zijn van een horecagelegenheid. Echter, daar heeft de luchthaven niet voor gekozen en geeft duiding aan de ambitie om een rookvrije terminal te zijn.

Je eigen website beheren, inclusief gratis support en tegen zeer scherpe tarieven? Mijn.host heeft het!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

"Zodra de crisissituatie weer normaal is, zal TUI er klaar voor zijn"

Volgende bericht

EURAM annuleert alle reizen met vertrekdatum t/m 30 april 2020

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.