6.000 reisbureaupartners maken er al gebruik van: de toekomstgerichte en dynamische softwareoplossingen van Schmetterling. Alle systemen zijn met elkaar verbonden en op elkaar afgestemd. De oplossingen zijn webgebaseerd en hoeven niet geïnstalleerd te worden. 

Vergelijken en verkopen
Met het prijs- en vergelijkssysteem XENA worden miljarden aanbiedingen in de best mogelijke datakwaliteit en actualiteit weergegeven.  Het systeem biedt veel smart features en reisbureaus kunnen uit een veelvoud van aanbiedingen met verschillende criteria naar de optimale aanbieding zoeken. Geboekt wordt vervolgens in het reserveringssysteem NEO met een willekeurig aantal toegangen. NEO maakt het mogelijk om 160 Duitse en internationale touroperators te boeken. URANIA is de pakketreizen-IBE, Deze is beschikbaar als IBE voor op de reisbureauwebsite, maar ook als API-adapter voor integratie in bestaande reserveringssystemen.

Pakket tegen een voordelige prijs
Het pakket LOOK-AND-BOOK omvat de twee systemen XENA en NEO. Op TravDay op 4 april aanstaande biedt Schmetterling een beurskorting aan voor een speciale prijs van €15 per maand  Alle informatie over de systemen en over het LOOK-AND-BOOK pakket is te vinden op: www-go.suite.com/nl

Over Schmetterling Technology:
Schmetterling Technology is de full-service IT leverancier voor de reisbranche. Reisbureaus, online portalen en touroperators kunnen van de full-service-Technology gebruik maken. Al meer dan 20 jaar is Schmetterling expert in het systematisch koppelen van gegevens en diensten. Dankzij de roods in de reisbranche voldoet Schmetterling Technology altijd aan de technische eisen van de markt en legt in het bijzonder de nadruk op toekomstgerichte en dynamische ontwikkeling van smarten software oplossingen. Meer dan 6.000 reisbureaus in Duitsland en Europa gebruiken de producten van Schmetterling Technology.