Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwe Thomas Cook webinar

In samenwerking met TravelPro organiseert Thomas Cook op dinsdag 8 oktober om 10.30 uur een webinar over de onderwerpen Eindhoven Airport & Gran Canaria.

Komende winter breidt Thomas Cook haar vluchtcapaciteit vanaf Eindhoven Airport flink uit, zowel qua aantal stoelen als aantal bestemmingen. De regionale luchthaven wordt daardoor steeds belangrijker voor Thomas Cook. Maar waarom zou je als klant nou kiezen voor deze luchthaven? Ook is en blijft Gran Canaria een belangrijke zomer- en winterzonbestemming voor de reisorganisatie en hebben zij zich een echte specialist op deze bestemming weten te maken.

Wil jij meer weten over deze twee onderwerpen? Schrijf je dan snel in! De webinar is vanaf elke locatie te volgen. Heb je vooraf al vragen? Stuur deze dan naar salesteam@thomascook.nl. Inschrijven kan hieronder of via deze link.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Onderzoek BCD Travel: hotelprijzen en vliegtarieven stijgen in 2020

Volgende bericht

Style in Travel neemt GoAmerika over

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.