Nieuws

Schrijf je nu in voor het Reiswerk Opleidingscongres

Schermafbeelding 2013-03-18 om 13.37.22Reisprofessionals kunnen zich aanmelden voor het Opleidingscongres van Reiswerk dat op 18 april aanstaande zal plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het reisonderwijs, werkgevers en werknemers. Ter afsluiting van de dag zal ook TravelPro haar bijdrage leveren. Hoofdredacteur Tom van Apeldoorn neemt tijdens het einddebat de rol van discussieleider op zich.

Tijdens het congres kun je een aantal interessante sprekers verwachten en diverse interactieve workshops binnen het thema ‘verandering’. Het programma vindt plaats in het Leerklooster in Amersfoort en duurt van 13.00 tot 17.00 uur waarna de bijeenkomst afgesloten wordt met een netwerkborrel. Lees meer in de komende editie van TravelPro, en meld je aan via reiswerk.nl

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Londen best bezochte hotelbestemming in het buitenland

Volgende bericht

AIDA doopt nieuwste aanwinst

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."