Nieuws

SGR start tweede ronde met hulp aan klanten oud DR-T/D-reizen

Vandaag is SGR gestart met het uitnodigen van klanten die in het bezit zijn van een voucher met SGR-Garantie en een reis hadden geboekt met een vertrekdatum in april 2020 en klanten die een reis hebben geboekt met een vertrekdatum in april en mei 2021, die nog niet door d-reizen was geannuleerd.

Klanten die een reis hadden geboekt met een vertrekdatum in maart 2020 en die in het bezit zijn van een voucher met SGR-Garantie, maar nog geen uitnodiging van SGR hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met SGR. Stuur daarvoor een e-mail naar sgr@sgr.nl met als onderwerpregel ‘Reis vertrek maart 2020 geen uitnodiging ontvangen’.

SGR heeft besloten om geen reizen uit te voeren met een vertrekdatum tot en met 13 juni 2021 met betrekking tot bij d-reizen geboekte reizen waarbij d-reizen de reisorganisator was. Klanten met een vertrekdatum vanaf 14 juni 2021 worden door SGR persoonlijk geïnformeerd of de reis wel of niet kan doorgaan.

Wordt er een andere reisorganisator dan d-reizen vermeld op de boekingsbevestiging? Dan is het mogelijk contact op te nemen met die betrokken reisorganisator om te vragen of de reis nog doorgaat.

Wie andere vragen heeft wordt doorverwezen naar de FAQ’s.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Barometer: Kroatië, Frankrijk en Griekse eilanden stap dichter bij geel reisadvies

Volgende bericht

Air France vliegt deze zomer naar bijna 200 bestemmingen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.