CoronavirusNieuws

Silverjet annuleert boekingen tot en met 30 april

Silverjet annuleert alle boekingen tot en met 30 april. “Wij willen je laten weten dat wij met een aanbod voor de Corona-voucher zullen komen. We zijn alleen nu in gesprek om te komen tot de voucher die werkbaar is voor zowel de reisbureaus/ zelfstandig reisagent, als ook voor Silverjet Vakanties”, laat Silverjet weten.

“De afgelopen tijd heeft bij ons in het teken gestaan van het terugbrengen van de Silverjet klanten naar Nederland en het omboeken van de bestaande reserveringen met vertrek tot en met 5 april. Wij verwachten dat ons team Luxury Travel Consultants je deze week goed en duidelijk kan informeren en een gepaste oplossing, samen met jou, zal vinden voor jouw Silverjet klanten. Met elkaar verkeren we in een situatie die we ons niet eerder hadden kunnen voorstellen. Wij hopen oprecht dat je de drukte en alle vragen van je klanten aankan. Veel sterkte en succes.”

Vragen
Heb je vragen over je bestaande boekingen of wil je deze op voorhand al wijzigen (ongeacht vertrekdatum) laat het Silverjet weten. “Onze Luxury Travel Consultants zijn bereikbaar op 055-3575500 en verkoop@silverjet.nl”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Silverjet annuleert boekingen tot en met 30 april […]

Vorige bericht

Koning Willem-Alexander spreekt met Frank Oostdam (ANVR) over gevolgen coronacrisis reisbranche

Volgende bericht

"Ga nou geen plannen maken voor de meivakantie"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.