Onlangs heeft Singapore Airlines haar Great Singapore Airlines Getaway promotie gelanceerd, waarbij passagiers tijdens de verkoopperiode in combinatie met een Singapore Airlines ticket één overnachting in Singapore kunnen boeken vanaf € 1 per persoon (op basis van een tweepersoonskamer). Deze Singapore Stopover Holiday aanbieding is te boeken tot en met 2 oktober 2018.

Daarnaast laat de luchtvaartmaatschappij weten dat er momenteel speciale tarieven vanuit Amsterdam naar verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland worden aangeboden. De tarieven voor reizen in Business Class, Premium Economy Class en Economy Class zijn geldig voor verkoop tot en met 11 september 2018 en de reisperiode is van 1 november 2018 tot en met 30 september 2019.

Om aan de groeiende vraag tussen Singapore en Japan te voldoen, gaat Singapore Airlines met ingang van 28 december 2018 een vierde dagelijkse vlucht naar Tokyo’s Haneda Airport uitvoeren. De extra dagelijkse vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER, waarmee de capaciteit op de route met meer dan 1.800 stoelen per week wordt uitgebreid. Samen met de twee dagelijkse vluchten naar Narita Airport komt het aantal dagelijkse vluchten tussen Singapore en Tokyo nu op zes.