Nieuws

SkyWork Airlines nieuwe klant AVIAREPS

AVIAREPS BV verzorgt per 1 juni aanstaande de commerciële activiteiten in Nederland voor Zwitserse luchtvaartmaatschappij SkyWork Airlines.

Het regionale netwerk van SkyWork Airlines biedt verbindingen naar een aantal commerciële centra in Europa evenals een aantal vakantiegebieden in Spanje, Italië en Kroatië. De vluchten worden uitgevoerd met een vloot van zes moderne Saab 2000 toestellen. Aan noord zijn 50 stoelen en de toestellen staan bekend als comfortabel, hoge snelheid en de ruime cabines. SkyWork Airlines biedt zes directe vluchten per week aan van Schiphol naar Bern. Op zaterdag wordt niet gevlogen. SkyWork Airlines wil zich gaan richten op de zakelijke markt en treft in AVIAREPS een commerciële partij die met haar sales team en uitgebreide netwerk in de reis industrie altijd snel resultaat levert.

Martijn Strijker (General Manager AVIAREPS): “We zijn verheugd deze mooie, nieuwe airline aan onze portfolio toe te voegen en zijn trots opnieuw een samenwerkingsverband te starten met een luchtvaartmaatschappij die Amsterdam met een Europese stad verbindt.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM gaat samenwerken met Kulula.com

Volgende bericht

(Foto's) TUI Tram in Den Haag

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."