Nieuws

South African Tourism organiseert Roadshow voor touroperators en reisagenten

South African Tourism organiseert Roadshow voor touroperators en reisagenten
''Het is de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en om contacten te onderhouden''

South African Tourism organiseert van 29 oktober tot en met 2 november een Roadshow met een middagprogramma voor touroperators en een avondprogramma voor reisagenten. Danielle Kuil, Marketing Assistant South African Tourism, laat TravelPro weten dat de Roadshow erop is gericht om touroperators en reisagenten de mogelijkheid te bieden om kennis te laten maken met Zuid-Afrikaanse producten en provincies om op die manier hun kennis te vergroten van het land. Kuil: ‘‘Daarnaast is het ook de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en om contacten te onderhouden. Voor de touroperators organiseren we speed dating sessies die we afsluiten met een kleine borrel. Het avondprogramma voor de reisagenten beginnen we met een buffet’’. Tijdens de Roadshow worden diverse plaatsen aangedaan, die in een later stadium bekend worden gemaakt.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

Vorige bericht

Vakantiespreiding blijft hot topic

Volgende bericht

Reiswerk lanceert online community

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.