Nieuws

Spaans verkeersbureau houdt opnieuw events voor reisprofessionals

De komende maand juni houdt het Spaans Verkeersbureau, samen met de desbetreffende Spaanse toeristische instanties, een tweetal interessante en informatieve events voor reisagenten.

Workshop Bilbao Bizcaia
De stad Bilbao en de provinciale instantie Diputación Foral van Bizcaia, heeft in samenwerking met het Spaans Verkeersbureau in Den Haag en de luchtvaartmaatschappij Vueling het genoegen je uit te nodigen voor een workshop (Drijvend Paviljoen, Tillemakade 99, 3072 AX Rotterdam) met bedrijven uit de toeristische sector van Bilbao – Bizcaia. De Nederlandse markt kan op deze manier kennismaken met deze zeer interessante bestemming. Aansluitend kan je met hen genieten van enkele heerlijke producten uit onze wereldberoemde Baskische gastronomie. Klik hier voor meer info.

Spaanse avond
De Spaanse Avond wordt dit jaar op vrijdag 21 juni gevierd in Utrecht (Instituto Cervantes op het Domplein 3). Tijdens dit event ben je als touroperator of reisagent in de gelegenheid persoonlijk met de acht vertegenwoordigers van de volgende Spaanse Regio´s te spreken: Andalusië, Extremadura, Ibiza, Formentera, Galicië, Lanzarote, Murcia en Tenerife. Het is een perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met de experts uit de regio. Zij zullen je niet alleen informatie aanbieden, maar je tevens kennis laten maken met hun gastronomische heerlijkheden die ze speciaal voor dit evenement voor je zullen mee brengen. Meer info via deze link.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bucuti & Tara Beach Resort ontvangt Climate Action Award

Volgende bericht

Thomas Cook Hotel Investment groeit naar negen eigendommen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."