Nieuws

Spaans Verkeersbureau houdt zesde editie ‘Ontmoeting met Spaanse steden’

Het Spaans Verkeersbureau houdt de zesde editie van de presentatie en workshop ‘Ontmoeting met Spaanse steden’ voor touroperators en reisagenten op donderdag 18 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Deze editie zal dit jaar online plaatsvinden.

De volgende steden hebben hun deelname bevestigd: Antequera, Valencia, Zamora, Sevilla, Zaragoza, Madrid, Figueres, Granada, Barcelona, Villena, Valladolid, Elche, Alcalá de Henares, Ávila, Baeza, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Eivissa/Ibiza, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de La Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo en Úbeda. Ook de Spaanse groep van Werelderfgoedsteden ‘Asociación de Ciudades Patrimonio’ en die van de steden verbonden door de hogesnelheidstrein ‘Asociación de Ciudades AVE’ zullen hierbij aanwezig zijn.

Voor de presentatie en de workshop zal er gebruik worden gemaakt van een speciale tool via Networkapp. Om te kunnen deelnemen, moet je je eerst via deze link registreren. Na registratie ontvang je een mail van Networkapp met instructies en een code om toegang te krijgen tot de Networkapp-tool om jouw profiel aan te maken en om speed dates aan te vragen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Coronacrisis? Noren lanceren nieuwe trans-Atlantische lowcost airline

Volgende bericht

Norwegian Cruise Line Holdings verlengt annulering cruises

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.