Nieuws

Focus op: USA – jouw input in TravelPro!

TravelPro laat je nader kennismaken met wereldse steden. Vanaf nu wordt er elk nummer een stad onder de loep genomen en staan we stil bij de elementen ‘Vervoer, Verblijf en Vermaak’. We beginnen in TravelPro nummer 4 met New York, de stad die op wordt gevolgd door San Francisco, Washington, Los Angeles, San Diego, Chicago, Dallas, Phoenix, New Orleans, Boston en Miami. Vervolgens wordt er onder meer uitgebreid kennis gemaakt met het continent Azië.

Heb jij leuke tips of ben je als geen ander op de hoogte van de must-do’s in een van deze steden? Mail dan naar onze redactie: reisburo@t-en-s-productions.nl en zie jouw tip terug in de ‘Focus op!

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Agentenspecial airberlin naar Spanje en Portugal

Volgende bericht

Reisbranche in de media: 'Hele mooie dag voor Egypte' (FILM)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."