Nieuws

Star Alliance Mega Educational 2010 naar Athene

Deel dit artikel

Star Alliance organiseert voor de derde keer in Nederland een unieke en grootschalige vierdaagse studiereis voor maar liefst 110 reisagenten naar Athene, Griekenland. De studiereis wordt georganiseerd ter gelegenheid van de toetreding van Aegean Airlines als luchtvaartmaatschappij van tot de alliantie. Tijdens de Mega Educational worden zowel Athene als één van de Saronische eilanden voor de kust van Athene bezocht om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat Griekenland te bieden heeft. Star Alliance biedt een compleet verzorgd programma aan inclusief vliegreis Amsterdam – Athene en v.v. op basis van Economy Class met: Austrian, LOT Polish Airlines, Lufthansa, SAS Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines en/of Turkish Airlines. Tevens bestaat de mogelijkheid om te vertrekken van de Star Alliance hub in Brussel. Zowel Aegean Airlines, alsook Star Alliance partner Brussels Airlines, bieden dagelijks uitstekende verbindingen aan non stop naar Athene.

De bijdrage voor deze Mega Educational naar Athene bedraagt € 250 per persoon. Inbegrepen zijn alle luchthavenbelastingen en toeslagen, alle transfers in Athene volgens het programma, drie hotelovernachtingen in hotel Cosmopolitan -op basis van indeling 2-persoonskamer- bijna alle maaltijden, excursies en lokale gidsen. Reisagenten die een verkoopfunctie op hun reisbureau vervullen, kunnen zich aanmelden op www.staralliance.nl. Na aanmelding volgt uiterlijk rond 25 oktober per e-mail bericht of men tot de gelukkige deelnemers behoort. Op de website www.staralliance.nl is ook alle informatie over de Star Alliance Mega Educational 2010 te vinden.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Euro-Express Treincharter op Winteropening SnowWorld

Volgende bericht

De Var in het nieuwe seizoen van ‘Pluijm Op Pad‘

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.