Van september tot en met december serveert Garuda Indonesia een nieuwe Business Class menu, bereidt door Executive Chef van Ron Gastrobar Indonesia, Agus Hermawan. De maaltijden zijn verkrijgbaar op de non-stop vlucht van Amsterdam naar Jakarta.

Rick Wouters, sales & marketing manager bij Garuda Indonesia liet weten erg trots te zijn: “We streven er naar bij Garuda om onze passagiers een hoge service te verlenen en daarbij iets unieks aan te bieden.” Het volledige Star Chef programma;

  1. Chef Chris Salans (Chef Owner of Mozaic & Spice Restaurant in Bali)
    Denpasar – Sydney/Melburne dan Denpasar – Shanghai.
  2. Chef Antoine Audran (Executive Chef of Kaum Restaurant in Jakarta, Bali, Hongkong)
    Hongkong – Jakarta/Denpasar dan Jakarta – Sydney/Melbourne.
  3. Chef Agus Hermawan (Executive Chef of Ron Gastrobar Indonesia in Amsterdam)
    Amsterdam – Jakarta.
  4. Chef Vindex Tengker (Chef and Indonesia’s culinary expert)
    Sydney/Melbourne – Denpasar, Shanghai – Denpasar,
    Jakarta/Denpasar – Hongkong, Sydney/Melbourne –Jakarta,
    Jakarta – Amsterdam

Afgelopen zomer is er al meer capaciteit ingezet op deze route. Vanwege de grote en toenemende vraag voor reizen naar Indonesië, zal vanaf 29 oktober 2017 de route volledige uitgevoerd worden met een Boeing 777-300ER met een 2-cabine configuratie.