Nieuws

Stephan Bosman (Zoover) beste online ondernemer van het jaar

Stephan Bosman van Zoover werd uitgeroepen tot de beste online ondernemer van het jaar. De aanmoedigingsprijs, de LOEY Starters Award, ging naar Maarten Lens FitzGerald van Layar. Stephan Bosman (1968) startte in 2004 samen met Bas Rasker de vakantiebeoordelingssite Zoover.nl, waar vakantiegangers onderling hun ervaringen kunnen delen. Zoover.nl is op 21 markten actief en behoort tot de drie grootste spelers in Europa.

Een deskundige jury, bestaande uit juryvoorzitter Joop van den Ende, Annemarie van Gaal, Bernhard van Oranje, Jan Kees de Jager en Daniel Ropers, boog zich over de inschrijvingen. De LOEY Awards zijn opgezet om succesvol online ondernemerschap in Nederland te stimuleren en belonen en om het toenemend economisch belang van de online industrie in Nederland te onderstrepen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Thiebout van den Bergh
    6 september 2010 at 15:58

    Top Stephan! Van harte gefeliciteerd. Ook Bas uiteraard ! Groet, Thiebout

Vorige bericht

Weinig schade op St. Maarten door Earl en Fiona

Volgende bericht

Sandton Hotels en Kurá Hulanda bundelen krachten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.