Nieuws

Studiereizen Oad 2020: meld je nu aan

De studiereizen van Oad staan online. Ga mee op een achtdaagse reis naar Nassereith. Deze reis heeft een combinatie van mooie excursies overdag en veel gezelligheid in de avonduren. Je gaat naar één van de mooiste bergtoppen van Europa, de top van de Kaunertaler Gletsjer. Maar ook de Achensee en Rattenberg, het kleinste plaatsje van Oostenrijk, staan op het programma.

Of wil je liever mee op de themareis 75 jaar vrijheid in combinatie met de invasiestranden van Normandië? Tijdens deze boeiende reis bezoek je de belangrijkste plekken waar gevochten is en een aantal musea en herdenkingsplekken. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in onze recente geschiedenis.

Vlieg-bus
Nieuw dit jaar in het aanbod van de studiereizen zijn de twee vlieg-bus studiereizen. De reis naar Costa de Lisboa, ook wel de Portugese Rivièra genoemd, brengt je onder andere naar Lissabon, Óbidos en Serra da Sintra. Je verblijft in een viersterren hotel in Cascais. De andere vlieg-busreis is de reis ‘Hoogtepunten van Puglia’. De streek is een bakermat van veel Italiaanse pasta’s en doet je versteld staan vanwege haar ongerepte schoonheid. Onder leiding van een Oad-reisleidster ontdek je deze fantastische streek. Beide vlieg-busreizen worden uitgevoerd met maximaal 30 personen.

Bekijk alle studiereizen hier en schrijf je in vóór 6 april 2020

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Leer alles over het Kennedy Space Center en maak kans op kaarten

Volgende bericht

Holiday Extras voegt Hotel Moxy Roissy (Charles de Gaulle Airport) toe

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.