Nieuws

Succesvolle agenten-avonden van Oad en Sunny Cars

Deel dit artikel

De afgelopen twee weken werden reisagenten uit het hele land getrakteerd op een exclusieve voorpremiere van de film ‘huisvrouwen bestaan niet’ in combinatie met een productpresentatie. Voorafgaand aan de film presenteerden Oad, Sunny Cars, Floow Travel en Bentour hun laatste nieuws. Teldar Travel had een stand in de foyer om reisagenten hun nieuwe  B2B boekingssysteem te presenteren.

Bij Oad is Macedonië nieuw in het aanbod en is er een bijzondere cultuurreis naar de Baltische staten toegevoegd onder leiding van een Rusland- en Oost Europa deskundige, is er uitbreiding in de vlieg-busreizen, zijn er nieuwe wandel- en fietsvakanties en zijn er twee nieuwe thema’s:  ‘tuinenreizen’ en ‘Ontspannen aan…..’ waarbij een strandbestemming gecombineerd wordt met excursies. Ook het aantal reizen met de luxe Excellent bus is verder uitgebreid. Recent is de nieuwe brochure “Rondreizen 2018” afgeleverd bij de reisagenten, waarin de verre bestemmingen terug zijn van weggeweest. Binnenkort ontvangen de agenten tevens de nieuwe Disneyland® Paris brochure, werden de maatwerk mogelijkheden van de afdeling Groups & Incentives genoemd en was er aandacht voor de scherp geprijsde wintersportreizen naar Canada.

Sunny Cars benadrukte het nog eens. De verzekering is 100%. Afspraak = afspraak,  All-in = All-in. Daarnaast werden er trends besproken in autoverhuurland, zo blijkt uit schade-onderzoek dat de vrouwen toch echt de beste bestuurders zijn en werden er nog verdere tips gegeven om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, bijvoorbeeld m.b.t. mogelijke afschrijvingen op de credit card van de klant, schade afhandeling en de verdere ontwikkeling van de website zoals de integratie van Google Maps.

Tot slot was er de presentatie van Floow Travel & Bentour, gevestigd in hetzelfde pand in Den Haag, maar aparte reisorganisaties. Floow Travel is een dynamische touroperator met elke dag 3.000 vakanties online die geladen worden en online boekbaar zijn. Er wordt vanaf elke luchthaven gevlogen in Nederland, België en Duitsland en het reserveren van de beste deals gaat heel makkelijk en geautomatiseerd. Bentour is een Zwitsere marktleider op de bestemming Turkije met een hoge klanttevredenheid. Ook heeft Bentour een luxe aanbod in de thema’s Ben Swiss Lagoon, Villa en Yacht. Naast Turkije biedt Bentour ook de overige bestemmingen in Europa en de Verenigde Arabische Emiraten. Bentour is heel gemakkelijk online boekbaar, waarbij ruimbagage altijd inclusief is.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM ook in 2019 en 2020 titelsponsor KLM Open

Volgende bericht

Video - Interview TravelBird CEO Steven Klooster

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.