Nieuws

Sunair Vakanties lanceert boekingsactie New York

Sunair Vakanties is een boekingsactie gestart, waarmee je kans maakt op een reis naar New York City. Boek in januari zoveel mogelijk pakketreizen naar ‘The Big Apple’ en ontvang per gemaakte reservering een punt. Wie de meeste punten heeft is de winnaar van een vijfdaagse reis naar New York.

De prijs is voor twee personen (reisagenten) inclusief retourvlucht, drie overnachtingen in een Sunair-hotel en een driedaagse SightSeeing Pass. Om mee te doen kan je je inschrijven via SJORS. Alle individuele pakketboekingen gemaakt tussen 1 januari en 31 januari 2019 tellen mee.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schrijf je in: Vuelandia & Vakantiebeurs Ontbijt voor retail, reisagenten & ZRA’s

Volgende bericht

Zes doden bij treinongeluk in Denemarken

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.