Bij Sunny Cars kun je nu ook op het Italiaanse eiland Sicilië kiezen voor het unieke ‘Geen waarborgpakket’. Huurders hoeven dan geen waarborg te overleggen om de huurauto mee te krijgen. Dus gegarandeerd geen gedoe met extra nabelastingen. Ook ideaal voor klanten zonder creditcard of met een beperkte kredietlimiet.

Hans Knottnerus (Managing Director Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars): “Sunny Cars zorgt al ruim 25 jaar voor de beste huurautodeal. Onze unieke servicepakketten, die ons standaard all-in product aanvullen, zijn daar een goed voorbeeld van. Met het Geen waarborgpakket hebben we ingespeeld op de vraag uit de markt. Doordat wij zelf garant staan, is het mogelijk dat de klant geen waarborg hoeft te betalen. Sinds de introductie in 2015 hebben we het pakket in steeds meer landen uitgerold en we zijn blij dat Sicilië daar nu ook bij is gekomen. Klanten zonder creditcard kunnen vanaf nu toch in een huurauto het Italiaanse eiland ontdekken. En iedereen weet, alleen dan kom je op de leukste plekjes.”

“Maar er is meer goed nieuws voor vakantiegangers naar Sicilië, want via de nieuwe partner (vloot 9) waar we mee samenwerken kun je naast het Geen waarborg ook kiezen voor de fastlane met Express of Premium. Bij Premium is je klant bovendien verzekerd van een jonge huurauto. De nieuwe partner kan geboekt worden op de luchthavens van Catania en Palermo met huuringang vanaf 1 november.”

Naast Sicilië wordt het ‘Geen waarborgpakket’ ook aangeboden in Spanje, Portugal, Curaçao, Kroatië, en Griekenland.