TravelPro

Sunny Cars stimuleert boekingen met speciale voorjaarskorting

Om de boekingen extra te stimuleren, biedt Sunny Cars van 3 tot en met 7 april een speciale voorjaarskorting van 15 euro voor boekingen met huuraanvang in april, mei of juni.

Hans Knottnerus (Managing Director the Netherlands, Belgium & France), over de voorjaarsactie: “Met de 15 euro voorjaarskorting bieden we de reisagent een extra verkoopargument om de klant te overtuigen de huurauto vast te leggen. Als reisagent weet je dat het beter is om zo snel mogelijk te reserveren zodat de gewenste auto voorradig is. Maar soms heeft de klant een extra zetje nodig. Het wijzigen van de boeking kan nog tot huuraanvang, maar door de huurauto wel nu al te reserveren, zijn de beschikbaarheid en een gunstige deal gegarandeerd.”

Net als met de succesvolle vroegboekkorting eerder dit jaar helpt Sunny Cars reisagenten graag op weg met het verkopen van een huurauto. Vooral om de huurauto bijtijds te reserveren, zodat je klant nog zeker is van een specifieke auto(categorie), voordelige prijs of bepaalde ophaallocatie. Dat kan met name in het hoogseizoen, waaronder ook de meivakantie valt, veel verschil maken op populaire bestemmingen als Spanje, Portugal en Italië. Klanten die toch liever wachten met de autohuur, kunnen door de kortingsactie plus een eventuele waarschuwing voor drukte alsnog over de streep worden getrokken. De 15 euro korting wordt automatisch in het boekingssysteem verwerkt.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Exit mobile version