CoronavirusNieuws

Sunweb Group cancelt vakanties Spanje, Portugal en Cyprus tot en met 30 juli

Sunweb Group heeft alle vakanties naar Spanje, het vasteland van Portugal en Cyprus geannuleerd, vanwege het veranderende reisadvies van geel naar oranje vanaf vrijdag 16 juli. De reisorganisatie gaat alle betreffende reizen tot en met 30 juli omboeken of annuleren.

Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group: “Deze aangepaste reisadviezen raken duizenden vakantiegangers die we nu moeten teleurstellen. We betreuren de situatie enorm omdat we vinden dat iedereen een vakantie verdient en we proberen voor al deze reizigers een passende oplossing te zoeken. We hebben onze klantenservice opgeschaald om alle vragen van de reizigers zo snel en goed mogelijk te beantwoorden via alle kanalen. Helaas kan dit soms langer duren dan je van ons bent gewend.”

Reizigers kunnen kosteloos omboeken bij een van de merken die onder Sunweb Group vallen – waaronder Sunweb, Eliza was here en GOGO, of kiezen om de vakantie te annuleren en hun geld binnen 14 dagen terug te ontvangen. Ruim 50 procent van de vakantiegangers die af zou reizen naar een oranje gebied kiest om hun vakantie om te boeken naar een andere bestemming. Griekenland is het meest populaire alternatief, met name Kreta.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Joop Drechsel en Lex Beins treden toe tot P1 Travel

Volgende bericht

TAT’s Travel Podcast – De vakantieloog: reisadviezen worden misbruikt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."