Nieuws

Taiwan workshop op vakdag

Het Taiwan Tourism Bureau organiseert op de vakdag van de Vakantiebeurs, 11 januari, een exclusieve Taiwan workshop voor reisagenten. Taiwan zit in de lift en belooft komend jaar nog populairder te worden onder de Nederlandse vakantieganger. Eindeloos shoppen in het hippe Taipei, actief vakantievieren in de schitterende natuur, genieten van authentieke Oosterse wellness, geweldige stranden en culinaire verrassingen: Taiwan is dé nieuwe Aziatische bestemming! Meer weten over wat Taiwan jouw klant te bieden heeft? Kom dan naar de workshop. Je wordt bijgepraat over de ins & outs van de bestemming en maakt bovendien kans op een heerlijk Simon Lévelt theepakket! Oud ambassadeur en Taiwan-kenner pur sang Menno Goedhart vertelt over de bijzondere band tussen Nederland en Taiwan. De workshop begint om 14.45 uur en duurt tot 16.00 uur. Aansluitend is er een Bubbly Happy Hour in de Taiwan stand E128 in Hal 1.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar taiwan@usp.nl. De eerste aanmeldingen worden beloond met een exemplaar van Menno’s boek The Real Taiwan and the Dutch! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vol=vol.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Bij Neckermann nu vooraf stoel te reserveren

Volgende bericht

Op vakantie gaan must voor Nederlander

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.