Nieuws

Reisburo Dinner Workshops: win een cruise, week autohuur of 2 tickets USA!

Deel dit artikel

TravelPro organiseert weer een nieuwe serie Dinner Workshops met als rode draad USA. Deze keer zullen verschillende partners (NCL Cruises, KLM, HolidayCars.com en Travelport Leisure) presentaties geven over hun unieke producten en kun je meer te weten komen over cruisen, vliegen, autohuur en het nieuwe Travelport Leisure. Dat alles uiteraard weer tijdens een heerlijk diner!

Win een overnachting op de Epic, gratis autohuur of 2 tickets USA!
Iedere Dinner Workshop-avond maak je kans op een verblijf tijdens de officiële inauguratie te Rotterdam van 19-21 juni op het nieuwste schip van de Norwegian Cruise Line, de Norwegian Epic. Verder kun je ook een week gratis autohuur winnen op een bestemming naar keuze, wereldwijd. En als klap op de vuurpijl worden onder alle deelnemers van de Dinner Workshops 2 tickets naar de USA beschikbaar gesteld door KLM!

Als onafhankelijk vakblad doen wij er van onze kant alles aan zoveel mogelijk praktische en vooral nuttige informatie in ons blad op te nemen. Omdat wij ook veel waarde hechten aan de ‘leerfunctie’ die wij nastreven, is afgelopen jaar het nieuwe initiatief, de Reisburo Dinner Workshops, geïntroduceerd.

Van Amsterdam tot Zwolle
De nieuwe workshops vinden verspreid door het land plaats zodat deze voor iedere reisagent goed bereikbaar zijn. Op 1 juni staat Amsterdam gepland. Een week later, 8 juni, komen we naar Eindhoven en op 9 juni wordt in Zwolle een Dinner Workshop georganiseerd voor alle noordelijke provincies. NCL Cruises, KLM, HolidayCars.com en Travelport Leisure geven allemaal een korte presentatie tussen de verschillende gangen door. Tijdens het diner schuiven zij uiteraard ook aan tafel aan en kun je individueel nog alles vragen wat jij altijd al wilde weten over deze bestemming of over de producten die de verschillende aanwezige partners aanbieden. Uiteraard wordt er te zijner tijd een uitgebreid verslag van deze workshops gepubliceerd in TravelPro.

Het programma voor de avonden ziet er als volgt uit:
* 18.00 – 18.30 uur Ontvangst.
* 18.30 – 18.50 uur Presentatie 1.
* 19.00 – 19.30 uur Voorgerecht.
* 19.30 – 19.50 uur Presentatie 2.
* 20.00 – 20.30 uur Hoofdgerecht.
* 20.30 – 20.50 uur Presentatie 3.
* 21.00 – 21.30 uur Nagerecht.
* 21.30 – 21.50 uur Presentatie 4.
* 21.50 – 22.00 uur Koffie/thee.
* 22.00 – 22.10 uur Rondvraag.
* 22.15 uur Sluiting.

INSCHRIJVEN

[contact-form 5 “Dinner Workshops”]


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 20 mei 2010 at 13:38

    Zeker geen misselijke prijs zeg! Ik heb de Epic gezien toen er nog een centimeter vloerbedekking in lag, hij doet zijn naam eer aan hoor…

Vorige bericht

30 kilo bagagevrijdom met Malaysia Airlines

Volgende bericht

Special TravelPro #20: Vakantie in eigen land!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.