CoronavirusNieuws

TAT’s Travel Podcast – De vakantieloog: reisadviezen worden misbruikt

In de TAT’s Travel Podcast hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) het over de ontwikkeling in de reisbranche.

Er wordt gesproken over, het grootscheeps annuleren van pakketreizen naar de Canarische Eilanden en de Balearen, wel of niet uitvoeren bij oranje reisadvies, hoe gaat de herfstvakantie eruit zien, het overlijden van Ferdinand Fransen (Arke), de veranderende reisadviezen en wat moet er veranderen aan de reisadviezen?

Ook YouTube
De TAT’s Travel Podcast is niet alleen te beluisteren als podcast, maar ook te bekijken als video. Schuif digitaal aan bij Tom, Arjen en Theo.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sunweb Group cancelt vakanties Spanje, Portugal en Cyprus tot en met 30 juli

Volgende bericht

ECDC-kaart: Nederland weer rood, ook Kreta rood

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.