Nieuws

TAT’s Travel Podcast: PCR-testen controleren?, ‘d-reizen’ € 2 miljoen, persconferentie, reisadviezen

In de TAT’s Travel Podcast van deze week hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) het over de actualiteit van deze week.

Dé persconferentie, hoe gaat het nu met de reisadviezen, wel of niet PCR-testen, de televisieoptredens van Steven van der Heijden (Corendon), Elske Doets (Doets Reizen), Frank Oostdam (ANVR) en Pieter Elbers (KLM) en hoe staat het ervoor bij d-reizen, wie willen er met het online boekingsplatform dat D-RT heeft ontwikkeld ‘vandoor’ en solliciteert Elske Doets naar het ANVR-voorzitterschap?

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Ook reisadvies Ierland gaat op geel

Volgende bericht

Reisadviezen gewijzigd: ook Thailand en Rwanda naar geel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.