Nieuws

Teldar Travel boost last minute-seizoen met extra Miles

Beddenbank Teldar Travel gaat de komende zeven weken flink uitpakken richting de reisagent. Vanaf 26 juni tot en met 14 augustus ontvangt iedereen dubbele Miles voor het loyaliteitsprogramma Miles Attack.

Deze extra beloning geldt voor alle nieuwe boekingen met aankomst in 2019. Ook de Miles op de verkoop van transfers, excursies en autohuur worden tijdens deze periode verdubbeld. “We willen het last minute seizoen inluiden met een mooi gebaar naar onze vele vaste en tevreden reisagenten. Het portfolio van Teldar Travel, met ruim 1.000.000 hotels wereldwijd, biedt beschikbaarheid tot op de dag van aankomst”, aldus Hans Bos van Teldar Travel.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Beste boekjaar tot nu toe: Live To Travel zet bestsellers in het zonnetje

Volgende bericht

Enthousiaste reacties op video over de voordelen van boeken via het reisbureau

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."