Nieuws

Teldar Travel opent eigen kantoor in Nederland

Na een succesvolle lancering van Teldar Travel in de Nederlandse markt draagt ITSC het stokje over aan Hans Bos die per 1 april het team van Teldar Travel Nederland aanstuurt.

Sanne Broug die aan het begin van de lancering stond, maakt haar overstap naar de nieuwe organisatie en vanuit daar haar werkzaamheden voortzetten. Het bijbehorende Miles Attack verhuist ook naar het nieuwe kantoor in Amsterdam. Ook Sandra van der Wal, het gezicht in de Benelux van het loyaliteitsprogramma ‘Miles ATTACK’, verhuist daarom vanuit ITSC naar Teldar Travel Nederland. “Uiteraard hadden we Teldar Travel en Miles ATTACK graag binnen de ITSC portfolio gehouden, maar we hebben begrip voor het besluit van Teldar Travel om een eigen kantoor te openen. Daarnaast zijn we trots op de resultaten die ITSC samen met Sandra en Sanne heeft weten te behalen en wensen we Hans enhet team alle succes voor de toekomst”, aldus Frank Classen, Managing Director ITSC.

Hans Bos maakt na ruim zeven jaar Bedsonline de overstap naar Teldar Travel. “Teldar Travel heeft ambitieuze plannen in Nederland en de rest van Europa. Tezamen met het bestaande enthousiaste team dat via ITSC overkomt en Yvon Winters (eveneens ex-Bedsonline), willen we uitgroeien tot een speler van formaat in de online B2B-hotelkamerdistributie.”

Teldar Travel biedt naast 1.000.000 accommodaties ook een sterk portfolio aan met transfers, excursies en autohuur. Teldar Travel is inmiddels zeer succesvol actief in Frankrijk, Spanje, Portugal en Belgie en is sinds 2018 onderdeel van de bekende Franse Accor Group.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Ritman gaat Hans Bos binnen Bedsonline opvolgen. Bos vertrok onlangs naar Teldar Travel […]

Vorige bericht

Maak kans op een verwenweekend met Holiday Extras

Volgende bericht

‘Young professionals’ in de startblokken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."