Nieuws

Thomas Cook lanceert Cooksfinder 2.0

Deel dit artikel

Thomas Cook presenteert haar vernieuwde versie van CooksFinder. “Op basis van de op- en aanmerkingen, resultaten uit ons Retail Tevredenheids Onderzoek en diverse bezoeken aan de kantoren, zijn wij blij de nieuwe versie van onze boekingstool woensdag 14 december live te hebben”, laat Hanita van der Meer (woordvoerder Thomas Cook Nederland) weten.

Met het vernieuwde reserveringssysteem is het nu mogelijk om op datum te selecteren, worden alle beschikbare kamertypes (inclusief boekingscodes) getoond en laat Cooksfinder 2.0 het onderscheid tussen de kamertypes zien en is er een eerdere verbinding met het reserveringssysteem. Cooksfinder wordt continu geupdate naar de wensen van de gebruiker.

Op ReisbureauInfo is de nieuwe en verkorte handleiding te vinden. Deze kun je ook terugvinden in Cooksfinder, onder de menuknop LINKS.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Joint venture: Singapore en Lufthansa

Volgende bericht

Corendon: samenwerking Ryanair, groei Turkije

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."