Nieuws

Thomas Cook lanceert nieuwe agentenportaal CooksInfo

Het salesteam van Thomas Cook Nederland heeft het nieuwe portaal voor de reisagent – CooksInfo – vandaag gelanceerd. Dit is de opvolger van Reisbureauinfo.

Achter de schermen is de laatste weken hard gewerkt aan het nieuwe portaal CooksInfo, waar reisagenten terechtkunnen voor allerlei informatie, inspiratie en acties. Het moet voor reisagenten nu makkelijker en overzichtelijker zijn om de nodige informatie te vinden.

Wat kan de reisagent verwachten?

Het grootste verschil met Reisbureauinfo zit hem in het uiterlijk: CooksInfo heeft echt een nieuw, frisser jasje gekregen. Ook is alle informatie nog eens onder de loep genomen, waardoor CooksInfo gevuld is met relevante informatie die er echt toe doet. Zo zijn de eigen Thomas Cook Hotels & Resort duidelijker uitgelicht en is informatie over de producten van Thomas Cook makkelijker vindbaar. Geplande activiteiten worden weergeven door middel van een kalender en de reisagent kan zich via CooksInfo inschrijven voor studiereizen. “Met de nieuwe CooksInfo maken wij ons agentenportaal weer aantrekkelijk en helemaal van deze tijd. Naast een vernieuwd uiterlijk, het oog wil immers ook wat, kun je er alles vinden over onze eigen Hotels & Resorts, contactinformatie, voorwaarden, acties, nieuws en natuurlijk evenementen en studiereizen”, aldus Rutgher Verstrepen (Commercial Owner Sales). Tevens wordt het salesteam nu persoonlijk voorgesteld, iets wat ontbrak op Reisbureauinfo.

Login
CooksInfo is een openbare site en voor iedereen zichtbaar. Om toegang te krijgen tot bepaalde pagina’s is wel een login vereist van de reisagent. Aan de wijze van boeken verandert niets: CooksInfo bevat een directe link naar CooksFinder, waar de reisagent in de vertrouwde omgeving kan boeken.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nederlandse reisbranche meest diervriendelijk

Volgende bericht

Waltraud Dallinger, de nieuwe nummer 1 in Smile Society Top 100

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."