Nieuws

Toeristen verplicht mee te werken aan volkstelling Kenia

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus 2019 wordt een volkstelling gehouden in Kenia. Ook in het land aanwezige toeristen worden hierin meegenomen. Vakantiegangers zijn verplicht om hieraan mee te doen en antwoord te geven op de vragen, dat laat Buitenlandse Zaken weten via het reisadvies.

Het is de zesde keer sinds de onafhankelijkheid van Kenia dat het land een volkstelling houdt. Meer dan 130.000 tellers gaan zaterdagnacht het land door en kloppen aan bij de huizen. Ze zullen vragen stellen over de samenstelling van het gezin, het beroep en het opleidingsniveau van iedereen die aanwezig is in het pand.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Carlton Hotel Collection opent haar twaalfde hotel in Edinburgh

Volgende bericht

Toerismebestrijding

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.