CoronavirusNieuws

Transavia  publiceert vliegschema herfstmaanden

Transavia maakt deze week het vliegschema voor de herfstmaanden bekend.  De airline gaat op 70 bestemmingen vliegen in de maanden september en oktober.

“We vliegen in deze periode door reisrestricties en teruglopende klantvraag een ander netwerk dan voorgaande jaren. De frequentie van vluchten naar onze bestemmingen wordt teruggebracht. Daarnaast vliegen wij tijdelijk niet naar onze bestemmingen in Libanon, Groot Brittannië, Denemarken en Zweden. Reisrestricties en de versoepeling van maatregelen waren voor deze bestemmingen nog te onduidelijk om zekerheid te kunnen bieden voor de herfstperiode. Eind augustus wordt het vliegschema voor de zomer van 2021 bekend gemaakt en op de website gepubliceerd”, aldus Transavia.

Minder vluchten per bestemming
De frequentie per bestemming wordt naar beneden toe bijgesteld doordat de marktvraag naar vluchten als gevolg van de coronacrisis minder hoog is. “Passagiers van wie de vlucht is geannuleerd, maar de bestemming wel wordt gevlogen, worden deze week waar mogelijk omgeboekt naar een andere vluchtdatum of – tijdstip. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht.   Ook kunnen zij kiezen voor een restitutie of hun vlucht omboeken naar een later moment.” Transavia benadrukt dat eventuele aanscherping van restricties in landen vanwege het coronavirus, kan betekenen dat aanpassing van het vluchtschema in de herfst een mogelijkheid is. Ook dan krijgen passagiers een alternatief aangeboden of kunnen zij kiezen voor een restitutie van het ticketbedrag.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Europees aanbod voor specialisten verre bestemmingen

Volgende bericht

Strengere mondkapjesplicht in Griekenland

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.