Nieuws

Transavia breidt haar wintersportvluchten uit

Naast vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, is het voor sportliefhebbers nu ook mogelijk vanaf Brussel naar de sneeuw in Oostenrijk vliegen. De eerste vlucht vanaf Brussels Airport naar Innsbruck vertrek op 17 december 2020. Tickets voor deze vluchten zijn vanaf 8 juli 2020 te boeken.

Dit jaar stond het vliegen vanaf Brussel al op de planning, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn alle vluchten voor de zomer van 2020 geannuleerd. “Wij zien dat er vanuit Nederland de afgelopen jaren veel vraag is om met het vliegtuig op wintersport te gaan en verwachten dat dit in België ook het geval zal zijn. Met de toevoeging van vluchten vanaf Brussel vergroten we ons wintersportaanbod en hebben nog meer klanten de keuze om vanuit hun eigen regio te vliegen. Bovendien maakt vliegen het mogelijk om ook een (lang)weekend te gaan skiën. Genoeg redenen om dit winterseizoen vanaf Brussel te starten met vluchten naar Innsbruck”, aldus de airline.

Transavia vliegt vanaf 17 december 2020, tweemaal per week, op donderdag en zondag vanaf Brussel naar Innsbruck.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM-Lounges weer geopend op Schiphol

Volgende bericht

Egon Kramer (ex-Landal) nieuwe Commercieel Directeur bij Oasis Parcs

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."