Nieuws

Transavia onthult Peter Pan vliegtuig

Deel dit artikel

Op 11 november wordt op spectaculaire wijze het eerste Peter Pan vliegtuig onthuld door Transavia. Door een onthullingsact in hangaar 5 op Schiphol wordt de nieuwe livery van het Transavia vliegtuig getoond. Daarna maakt het vliegtuig een rondvlucht boven Nederland met stopovers in Eindhoven en Rotterdam, waar het feestelijk wordt ontvangen door de brandweer met een watersaluut.

Het kleurrijke Peter Pan vliegtuig, type Boeing 737-800, wordt vanaf 11 november ingezet voor reguliere vluchten en zal de komende 6 jaar dagelijks overal te zien zijn. De beschildering is aangeboden bij de 50ste verjaardag van Transavia en is speciaal ontworpen door Studio Dumbar, die ook de huisstijl van de luchtvaartmaatschappij heeft ontworpen. De onthulling van het Peter Pan vliegtuig is op 11 november live te volgen via de Facebookpagina van Transavia.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Sunny Star of the Year Award voor Tim Zegveld

Volgende bericht

Eindhoven Airport verwelkomt 5 miljoenste passagier van 2017

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."